.


logo


U kunt mij - als zelfstandige zonder personeel (zzp-er) - inschakelen voor zowel zakelijke als privé-opdrachten.
Ik ben jurist en gewend om zaken met mijn hoofd op te lossen. Daarnaast vind ik het belangrijk om lichamelijke arbeid te verrichten. Door ‘hoofdzaken’ en handenarbeid te combineren maak ik mijn aanbod van diensten en werkzaamheden zo breed mogelijk.
Bij diensten kunt u denken aan onder andere de uitvoering van administratieve taken (brieven schrijven, notities of toespraken opstellen, e-mails beantwoorden, notuleren), recepties organiseren en juridisch advies geven.
Bij werkzaamheden gaat het bijvoorbeeld om dakgoten schoonmaken, grasmaaien, in- en uitruimen van een schuur of zolder, auto schoonmaken of naar de garage brengen, divers transport, chauffeuren, post halen of brengen.
Hierboven is sprake van een vrije opsomming van diensten en werkzaamheden. Het is uiteraard mogelijk om, in overleg, soort en aard ervan anders of nader in te vullen.
Ik breng afhankelijk van het niveau van de opdracht, minimaal € 15 en maximaal € 50 per uur in rekening. Deze bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele kilometervergoeding.